VCP6-DCV – beta exams

Tegnap bejelentettek a VCP6-DCV beta vizsgakat, egybol harmat is:

VCP6-DCV-sm-120_108

Tobb uton lehet teljesiteni VCP6-DCV felteteleit az elozetes tapasztalatoktol fuggoen.

  1. Ha teljesen ismeretlen a vSphere platform akkor ajanlanak 6 honapnyi gyakorlatot es egy valasztott kotelezo kurzus elvegezes utan ket vizsgat is kell teljesiteni (Foundation es DCV). Eddig egyetlen vizsga teljesitese is elegendo volt, ugynezki mostantol kettore lesz szukseg. Ezt az utat kell bejarni abban az esetben is, ha bar rendelkezel barmilyen VCP minositessel, de az mar lejart.
  2. Ha mar reszt vettel egy 5.x-es vSphere trainingen, de nem rendelkezel korabbi VCP minositessel akkor a What’s New [V5.5 to V6] tanfolyam elvegzese utan szinten a fent emlitett ket vizsgaval szerezheto meg a VCP6-DCV.
  3. Ha aktiv VCP lathato a myTranscript -> Certifications szekciodban akkor nincs kotelezo kurzus, bar a What’s New [V5.5 to V6] ajanlott. Ezutan pedig egy valaszthato vizsgaval (roviditett DCV Delta, vagy a DCV vizsga) megugorhato a VCP6-DCV.

Szokas szerint a Pearson VUE vizsgakozponton keresztul lehet jelentkezni, mind a 3 vizsga proctored, azaz teremben zajlik felugyelet mellett. Bar egy gyors proba utan ugynezki a foglalas meg nem lehetseges:

VCP6

A beta vizsgak altalaban nem hosszu eletuek, celjuk a vizsgakerdesek nehezsegi szintjenek beallitasa, valogatasa. A kerdeseket lehet kommentelni, jelezni ha problema akad vele. Minden beta vizsga csak egyszer probalhato ki.

Az eredmenyt sajnos azonnal nem tudjuk meg, hanem a beta periodus lezarasat kovetoen 8 heten belul kuldik ki. Sikeres ertesites eseten ez egy teljes erteku VCP6-DCV-t jelent. Elvileg limitaltak a ferohelyek, az $50 ar mellett valoszinuleg gyorsan elfogynak.

Update: az este folyaman sikerult befoglalni a delta vizsgat, az ar tenyleg $50, nem tesznek hozza plusz VAT-ot. Egyebkent majus vegeig lehetseges idopontot valasztani.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to VCP6-DCV – beta exams

  1. Pingback: VCP6-DCV: PASS | vThing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.