VCP6-DCV: PASS

El-se-hiszem, de tobb mint 133 nap utan ma kikerultek a VCP6-DCV eredmenyek a Pearson VUE oldalara, ami bizony egy PASS:)

A delta beta vizsgat majus 22-en irtam meg az IQSOFT – John Bryce Kft-nel. Egyebkent nem szokott ennyi lenni a kiertekelesi ido, normal esetben ez igy nez ki:

You will receive your final exam score via email after the release of the final production exam. VMware typically releases the final exam approximately 8 to 10 weeks after closing the beta exam period.

A VCP6-DCV-t marcius 31-en beta formaban engedtek utjara, 2 honapra. A vegleges bejelentes junius 22-en tortent, a vizsgak pedig augusztus 30-tol voltak foglalhatoak. Amugy myTranscript oldalon meg nem latszodnak az eredemenyek, csak  VUE-n:

vue

Kulonben volt egy kis “haborgas” a neten. Ugyanis nemreg bejelentettek hogy szeptember 28-an rakjak ki, amivel kicsit megcsusztak, de ez a par nap mar nem sokat szamit.

A delta vizsga szerintem nem volt konnyu, de ez betudhato annak is hogy akkor foleg nested sandboxokban ment a probalgatas. Akadt nehany szerintem egyaltalan nem egyertelmu kerdes – ezeket remelem kiszedtek azota – es tobb igen ravasz nem tul specifikus hibauzenet ertelmezes. Hasznosnak bizonyult a SZAMALK ingyenes VMware vSphere: What’s New [V5.5 to V6] tanfolyam akcioja is a felkeszules alatt.

Igy most ujabb 2 evig aktiv a VCP:)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to VCP6-DCV: PASS

  1. rhagma says:

    Gratula!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.